Stijl
Als kind keek ik de kunst van het koken af bij mijn moeder. Zo is mijn liefde voor het vak begonnen. Ik geniet van mooie, natuurlijke producten en verwerk ze met respect in mijn gerechten. Met mijn persoonlijke, oprechte aanpak gun ik mensen een culinaire beleving die tot in detail bij hen past. Dat is echt koken met liefde.
Kwaliteit
Als wijndeskundige, gecertificeerd barista en Chevalier-Sabreur ben ik van alle markten thuis. Ik heb een uitgebreide warenkennis, de onmisbare basis voor iedere kok. Alleen met verse, eerlijke en herleidbare kwaliteitsproducten
maak ik iets goeds. Daar sta ik voor. Daarom kook ik met de seizoenen mee en koop ik persoonlijk mijn ingrediënten bij topleveranciers uit de regio. Bij voorkeur biologisch.
Effect
Het gepruttel uit de pan, het gerecht dat je ziet, de geur die je ruikt en de smaak die alles bevestigt. Mensen voelen de liefde en aandacht waarmee ik voor hen kook. En als hun wenkbrauwen omhoog gaan zodra ik het gerecht op tafel zet weet ik dat ze blij verrast zijn. Dát is het effect waar ik van geniet.