Contact

Stijl

Als kind keek ik de kunst van het koken af bij mijn moeder. Zo is mijn liefde voor het vak begonnen. Ik geniet van mooie, natuurlijke producten en verwerk ze met respect in mijn gerechten. Met mijn persoonlijke, oprechte aanpak gun ik mensen een culinaire beleving die tot in detail bij hen past. Dat is echt koken met liefde.

 

 

Kwaliteit

Als wijndeskundige, gecertificeerd barista en Chevalier-Sabreur ben ik van alle markten thuis. Ik heb een uitgebreide warenkennis, de onmisbare basis voor iedere kok.  Alleen met verse, eerlijke en herleidbare kwaliteitsproducten
maak ik iets goeds. Daar sta ik voor. Daarom kook ik met de seizoenen mee en koop ik persoonlijk mijn ingrediënten bij topleveranciers uit de regio. Bij voorkeur biologisch.

 

 

Effect

Het gepruttel uit de pan, het gerecht dat je ziet, de geur die je ruikt en de smaak die alles bevestigt. Mensen voelen de liefde en aandacht waarmee ik voor hen kook. En als hun wenkbrauwen omhoog gaan zodra ik het gerecht op tafel zet weet ik dat ze blij verrast zijn. Dát is het effect waar ik van geniet.

Welkom in mijn Keuken!

HN Cuisine, uw voordelen op rij
• Culinair maatwerk van hoge kwaliteit
• Mobiele keuken op elke gewenste locatie
• Altijd perfect passend bij uw gasten en de gelegenheid
HN cuisine Koken met liefde

Smaakvol in de watten

Uw wensen vormen mijn inspiratie voor de heerlijkste recepten. Perfecte smaakcombinaties, met liefde bereid en verzorgd tot in detail. Omdat u het waard bent. Ontdek uw kooktalenten in mijn Kookstudio, ervaar de smaak van mijn Catering op locatie of geniet met Home Cooking van een uitstekend diner. Altijd tot in de finesses op u afgestemd.

HN cuisine Koken met liefde
HN cuisine Koken met liefde
HN cuisine Koken met liefde
HN cuisine Koken met liefde