HN cuisine Koken met liefde

Koken met liefde

Met respect en liefde bereid ik natuurproducten tot een culinair gerecht. Speciaal voor u. Van hapje tot compleet menu, perfect afgestemd op uw wensen. Dat is persoonlijk en smaakvol genieten van de bovenste plank!

Koken en leren

Fooddocent & Foodstylist

 

 

Naast mijn werkzaamheden voor HN Cuisine draag ik mijn ruime ervaring en grondige vakkennis graag over aan anderen. Na een didactische opleiding aan de Fontys Hogeschool ben ik al jaren fooddocent en geef met veel plezier les aan de nieuwe lichting aankomend topchefs. Ik werk ook als foodstylist. In samenwerking met een fotograaf ondersteun ik ondernemers in de horeca en voedingsbranche bij het maken van aantrekkelijke productfoto’s.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.

HN cuisine Koken met liefde

Deze topchef kookt met liefde

Mensen voelen de liefde en aandacht waarmee ik voor hen kook. Hun blij verraste gezichten en hartverwarmende reacties zijn goud waard.

Smaakvol in de watten

Uw wensen vormen mijn inspiratie voor de heerlijkste recepten. Perfecte smaakcombinaties, met liefde bereid en verzorgd tot in detail. Omdat u het waard bent. Ontdek uw kooktalenten in mijn Kookstudio, ervaar de smaak van mijn Catering op locatie of geniet met Home Cooking van een uitstekend diner. Altijd tot in de finesses op u afgestemd.

HN cuisine Koken met liefde
HN cuisine Koken met liefde
HN cuisine Koken met liefde
HN cuisine Koken met liefde